Thomas Stenström

”RÖR INTE MIN KOMPIS TURNÈ”

Thomas Stenström

PROGRESSIVE CIRCUS 2017

PROGRESSIVE CIRCUS 2017

Anmäl Ditt band nu!

Popkorn 2016

Start hösten 2016 på The Tivolis stora scen.

Vi är stolta och glada över att kunna presentera ännu en omgång av musiktävlingen Popkorn. För 17:e året i rad arrangera The Tivoli och Studiefrämjandet nordvästra Skånes största och bästa musiktävling för oetablerade band och artister på väg upp och som vill lämna replokalen för den stora världsscenen. Tävlingen är öppen för alla med egna låtar och oavsett genre.

Startfältet Popkorn 2014:

Earth Kids - Holly Puppet - Kometen Kommer - Milton & Agony of Choice - King´s Lounge - Sjöstrand Band – Glidslem – Knutli – Lady Sybil


1:a pris:

Spelning på HX Festivalen i Helsingborg. Förbandsspelning på The Tivoli. Professionell inspelning i studio samt presentkort på Order Music (Halmén Musik) och så klart den stora äran!

2:a-4:e pris:

Förbandspelning på The Tivoli samt presentkort på Order Music (Halmén Musik)


Tävlingsregeler

1. Uttagning
Först ansöker varje band/soloartist för att delta i uttagningen.

2. Tävlingsstart
Publiken och en kunnig jury utser de bidrag som går vidare till finalomången. Varje band/soloartist har på speldagen 20 minuter på sig att övertyga juryn och publiken om att just de är det bästa bidraget. Professionellt ljud och ljus samt full backline står till alla artisters förfogande.

3. Final!
Det viktigaste är såklart att deltaga och ha roligt, får erfarenhet av att spela live samt sprida sin musik till en stor bred publik!