BIG AW OUTDOORS

BIG AW OUTDOORS

Live: Gubbröra

Sommaren är här och vi flyttar ut på kajkanten - BIG AW OUTDOORS! Varje fredag med start den 2 juni är ni välkomna ner för att njuta av det goda. För vad är egentligen bättre än att njuta av musik, god mat, solsken och skönt häng med dina vänner? Musiken kommer att variera något varje fredag med dj någon gång, trubadur en annan och sen kör vi på stort tillsammans med något raffigt coverband en tredje. De dagar vi kör livemusik går bandet på ca. 20:00 men ni är välkomna långt innan dess.

Boka bord för garanterad sittplats i vår restaurang Køpenhamnskajen 1 eller dra ner spontant, vi har massor av platser kring kåken!

AW-priser kommer från och med nu gälla i hela huset. Dryck endast 49kr i alla barer (restaurangen, Vinylbaren, The Café & Utebaren). Mat 98kr och då gäller rätterna nedan på respektive ställe. Självklart är det ok att beställa ifrån både Køpenhamnskajen 1 eller Vinylbarens á la carte meny också.

AW MAT & DRYCK
Vardagar 16:00 - 18:30
DRYCK 49kr (öl, vin, cider, cava)
ALKOHOLFRITT 35kr
MAT 98kr
Køpenhamnskajen 1 (Ost och charkbricka)
Vinylbaren (Vinylburgare)
The Café (2 Smörrebröd, 1 lax & 1 rostbiff)

Kom och hjälp oss skapa samma magiska stämning som sist i Vinylbaren. Gubbröra feat. Sillen spelar sitt tredje gig, på The Tivolis nya utescen.. Sol, öl och rock n' roll utlovas!


Boka bord