SATOR

SATOR

Support: Existenz

När det kom på tal att det i år skulle vara 30 år sedan vi lämnade Codex i Sator Codex bakom oss och blev SATOR – var vår spontana reaktion att låtsas som att det aldrig hade hänt och bara köra vidare. Var 30 år verkligen något värt att fira? Kanske mer något att beklaga? Men efter att den värsta 30-års-krisen lagt sig började vi sakta men säkert se det fina i att vi lyckats hålla ihop under alla dessa år. I medgång, motgång, uppgång & fall så har bandet nu funnits med oss i mer än helt obeskrivliga 30 år. Är inte det värt att fira så finns det nog inte så mycket som är värt att fira eller hur?

Hur firar man då detta faktum? Jo, själv firandet i sig är faktiskt riktigt enkelt. Vi ger SATORs fans det där dom ropat efter år efter år och verkligen vill ha. "30 years of being SATOR" kommer att bli en fullspäckad greatest-hits-kavalkad – med tungt fokus på den stora massans platta Headquake, kryddat med det bästa från Stock Rocker nuts!, Slammer! och alla de senare plattorna och som om inte det vore nog en handfull klassiska-hit-covers vi inte spelar så ofta nuförtiden.

Utan våra trogna fans hade vi aldrig funnits kvar efter alla dessa år och det skulle då inte finnas mycket till jubileum för oss att fira. "30 years of being SATOR" blir vårt sätt att säga tack till våra fans och oss själva för de första 30 ljuva åren.

---------
SUPPORT: Existenz

32 år efter kultalbumet Let`s Get Drunk before it´s too late är Existenz tillbaka på Tivolis scen igen.
Sist det begav sig var 1997 här på Tivoli för en exklusiv spelning.

Bandet bildades 1982 och gjorde ett 50 tal spelningar runt om i Sverige innan bandet upplöstes 1987
-84-85 hann man även med 2 miniturnéer i England där man spelade med band som Uk.Subs, Vibrators, One Way System och Instigators
-85 avslutade man med en spelning på den legendariska Londonklubben 100 Club tillsammans med Urban Dogs

Bandet har släppt 1 singel och 1 album och varit med på otaliga samlingsalbum runt om i världen.


Boka bord