Panda da Panda

Panda da Panda

Artist, låtskrivare, producent, videokonstnär och känd för sina vilda scenshower. Panda Da Panda, artist-alias för Thibo Girardon, har sedan sitt debutalbum Flaoua Paoua levererat en explosiv eletrodancepop som fängslat en publik långt utanför de skånska slätterna. Uppföljaren Den inre rymden (som är den del som ligger innanför månens bana) är första delen utav två, med låtar som har blivit till sedan Flaoua Paoua. En av favoritraderna från albumet är enligt Thibo “Jag ser en ensam liten gumma äta glass på en bänk. Jag ser en ensam äldre herre kryssa v75. Det är så det känns” som återfinns i låten “Så det känns”.

Albumet som släpptes den 13 april 2016 griper tag om lyssnaren med underhållande och känslofyllda texter. Precis den kombination som gör att Panda-världen inte liknar någonting annat.

– ”Jag har testat några av låtarna live. Men extra kul framöver om publiken hört och tyckt om. Live är och har blitt en stor del i Panda Da Panda. Vi har en show som konstant är under utveckling och som alltid kommer att växa” berättar Thibo.